Πατέρας μαθητή χτύπησε δασκάλα σε Δημοτικό Σχολείο

Πατέρας μαθητή χτύπησε δασκάλα σε Δημοτικό Σχολείο
20 Οκτωβρίου 2019, 07:36
A+ A-
Επειδή δεν τον άφησε να πάρει το γιο του από το Ολοήμερο.

Περιστατικό βιαιοπραγίας σε βάρος δασκάλας συνέβη νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου σε Δημοτικό Σχολείο στην πόλη των Χανίων. Μόλις είχε τελειώσει το ωράριο του ολοήμερου τμήματος, όταν εμφανίστηκε ο πατέρας ενός μαθητή για να τον πάρει.

Όμως η δασκάλα που ήταν υπεύθυνη εκείνη την ώρα γνώριζε πως λόγω του ότι ο γονέας είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του, υπάρχει δικαστική απόφαση που του επιβάλλει περιοριστικά μέτρα σε σχέση με το παιδί.

Έτσι η εκπαιδευτικός αρνήθηκε να του επιτρέψει να παραλάβει τον μαθητή και τότε εκείνος βιαιοπράγησε εναντίον της. Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και σύντομα έσπευσαν στο σχολείο αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του μαθητή συνελήφθη, ενώ η δασκάλα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.  Αμέσως μετά η εκπαιδευτικός πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και υπέβαλε μήνυση.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο Προιστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μανώλης Μηλιαράκης, ο οποίος δήλωσε ότι πρόκειται για απαράδεκτο περιστατικό ενώ τόνισε ότι το σχολείο ήταν ενημερωμένο για τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί με δικαστική απόφαση στον εν λόγω γονέα

Επιστροφή