Τι ...κατάπιε ο Δημήτρης;

Τι ...κατάπιε ο Δημήτρης;
3 Φεβρουαρίου 2011, 11:35
A+ A-
Στο παιχνίδι παλαιμάχων του ΑΟΧ και της Λιβαδειάς.
Στη ...γενιά των Παλαιμάχων πέρασε και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Καραγιάννης (φωτό δίπλα) και τη Δευτέρα αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟΧ κόντρα στους βετεράνους της Λιβαδειάς, μπαίνοντας σαν αλλαγή στη θέση του Κωνσταντάρα. Η επανεμφάνισή του στα γήπεδα ήταν ...ονειρική. Η ομάδα του επικράτησε 6-3 και ο ίδιος κέρδισε το φλουρί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που ακολούθησε, με το νέο  ΔΣ των Παλαιμάχων του ΑΟΧ σε απαρτία  (φωτό κάτω).

ο ξξβγθκξηγ
Ο ...νέος της παλιάς φρουράς του ΑΟΧ, μάλιστα, παραλίγο να ...καταπιεί το φλουρί! Εκείνα που σίγουρα ...κατάπιε, ήταν δυο γκολάκια από δύο πρώην ΑΟΧίτες, τον Μάνεση (ήταν και συμπαίκτες) και τον Γκαλαμέλο..

Μεγάλος τυχερός ήταν ο έτερος της ...νέας γενιάς των βετεράνων του ΑΟΧ, Θοδωρής Πάλλης. Κέρδισε το δεύτερο φλουρί και το μόνο που ...κατάπιε από την πλευρά του ήταν ένα μεγάλο κομμάτι βασιλόπτα (φωτό δεξιά). Ο Θοδωρής πρωταγωνίστησε και στον αγωνιστικό χώρο, όπου σημείωσε δύο τέρματα και επέδειξε ότι η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο αγώνας που έγινε την περασμένη Δευτέρα στο Ενωσιακό γήπεδο ήταν εξαιρετικός. Οι παλαίμαχοι του ΑΟΧ και της Λιβαδειάς  (φωτό κάτω) έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Για τους παλαίμαχους του ΑΟΧ σκόραραν εκτός τον Θοδωρή Πάλλη, ο Κουλούρης (2), ο Μιστριώτης και ο Σταθαράς. αγωνίστηκαν οι: Κωνσταντάρας, Κουκουβίνος, Καρατζάς, Ξεφτεράκης, Αναγνώστου, Δάβρης, Σταθαράς, Μιστριώτης, Κουλούρης, Μαστραντώνας, Μπέτσας, Αντωνίου, Κιαπέκος,  Καραγιάννης, Ταυταρίδης, Ζέρβας, Αυλωνίτης..

Παλιούς συμπαίχτες και φίλους είχε την ευκαιρία να ξανασυναντήσει ο παλαίμαχος της Λιβαδειάς Παναγιώτης Αυγέρης (κάτω αριστερά), ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του ΑΟΧ. Δεν πρόλαβε, όμως, να χαρεί το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων του και αποχώρησε στο δεκάλεπτο με πόνους στη μέση.

Μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε και ο προπονητής του ΑΟΧ Παυλάρας, ο Παπαδόπουλος  (κάτω δεξιά). Όποτε χρειάστηκε -όταν δεν φώναζε,ως συνήθως, ο Αυλωνίτης- έβαλε τις φωνές στους παίκτες του και τους οδήγησε στη νίκη. Μοναδικό του λάθος, η χρησιμοποίηση του Κιαπέκου στη δεξιά πλευρά, αφού ο παίχτης είχε στο νου του στο σύστημα που θα ...κατεβάσει το Σάββατο με την Καστέλλα, όπου είναι προπονητής.

Με τους Παλαίμαχους της Λιβαδειάς έπαιξαν: Καραμπάτσας, Ζαφειρας, Καραδήμας, Κεραμάρης, Τζότζολος, Γκαλαμέλος Κ., Μάνεσης, Αυγέρης, Ζώης, Μαγγίνας, Παπαχαραλάμπους, Αναγνωστάκος, Ιωάννου και Σπ. Γκουλής.

Επιστροφή