ΧΑΛΚΙΔΑ: Συνελήφθη με χασίς 22χρονος Έλληνας
Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας και Φθιώτιδας, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, τέσσερα άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη 22χρονος Έλληνας, το απόγευμα της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου στη Χαλκίδα, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός, σε περιοχή της Θήβας, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη 31χρονος Έλληνας, στον Ορχομενό Βοιωτίας, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Τέλος, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός, στη Λαμία, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.



















