Η Καίτη έκλεισε τα μάτια
Η ηθοποιός Καίτη Λαμπροπούλου άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή στα 85 της χρόνια. Είχε παίξει σε πολλές ταινίες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Επίσης συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.
Υπήρξε φίλη της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου Αλίκης Βουγιουκλάκη και έπαιξαν μαζί σε αρκετές ταινίες. Αξέχαστες θα μείνουν οι ερμηνείες της Καίτης Λαμπροπούλου στις ταινίες " Η Αλίκη στο ναυτικό" και η "Σωφερίνα".
Στην πρώτη παίζει το ρόλο της απλοϊκής υπηρέτριας, που την στέλνει η Αλίκη να συναντήσει τον αγαπημένο της. Στη δεύτερη παίζει το ρόλο της στριμμένης συζύγου του Πάκη, ενός γοητευτικού άντρα με τον οποίο παραλίγο να συνάψει δεσμό η Μάρω Κοντού.
Η κηδεία της Καίτης Λαμπροπούλου θα γίνει στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την ταινία " Η Αλίκη στο ναυτικό".


















