Ο Μητροπολίτης αγκάλιασε τα παιδιά από τον Σύλλογο "Αγκαλιά"
Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε εκατό μέλη (γονείς και παιδιά) του Συλλόγου Προστασίας Αγεννήτου Παιδιού «Η Αγκαλιά».
Ο ιερός ναός της Αγίας Παρασκευής πλημμύρισε από χαρούμενες παιδικές φωνές. Ο Σεβασμιώτατος, ξενάγησε τους επισκέπτες στην παλαιοχριστιανική βασιλική και έπειτα τους προσεφέρθη κέρασμα από τους συνεργάτες της Ενορίας.
Παράλληλα, ο Μητροπολίτης , είχε επικοινωνία με τους υπευθύνους της αποστολής, τον Α΄ Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Δρ. Αθανάσιο Μπέλλιο, τον Προϊστάμενο Αλέξανδρο Αλεξόπουλο, την Ειδική Γραμματέα Ευγενία Αντωνίου, την Ταμία Θεοδώρα Γκουγκάλη και την ψυχολόγο Μαρία Φρατζελοπούλου, με θέμα την λειτουργία και τους στόχους του Συλλόγου.
Παρόντες στην ευχάριστη επίσκεψη ήταν ο Προϊστάμενος της Ενορίας, Αρχιμνδρίτης Συμεών Ηλιοδρομίτης και τα μέλη της Ομάδας Στήριξης Μητρότητας της Μητρόπολης Χαλκίδος με συντονιστή τον Αρχιμανδρίτη Αιμιλιανό Χρήστου.



















