ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ 4-0 (ΚΥΠΕΛΛΟ): Ποδαρικό με το δεξί για να ξεχαστεί η προηγούμενη σεζόν

ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ 4-0 (ΚΥΠΕΛΛΟ): Ποδαρικό με το δεξί για να ξεχαστεί η προηγούμενη σεζόν
7 Σεπτεμβρίου 2019, 22:34
A+ A-
Τα Αλάτσατα άντεξαν ένα ημίχρονο.

 

Η Καστέλλα υποβιβάστηκε την περασμένη σεζόν στη Β' ΕΠΣΕ, αλλά τη νέα σεζόν έκανε ποδαρικό με το δεξί, υπό τις οδηγίες του έμπειρου κόουτς Τάκη Σπυρόπουλου (φωτό) και νικώντας τα Αλάτσατα με σκορ 4-0, εξασφάλισε το εισιτήριο για την β' φάση του Κυπέλλου Ευβοίας.

Τα Αλάτσατα άντεξαν ένα ημίχρονο, αλλά στο β' ημίχρονο δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την πρόκριση και ...φιλοδωρήθηκαν με τέσσερα γκολ.

Στο 50' ο Γ. Παπαδόπουλος, στο 62' ο Τριανταφύλλου, στο 65' ο Α. Παυλίδης με φάουλ στο "Γ" και στο 78' ο Δ. Γκιούσας με ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

Διαιτησία: Μητρολιός, Γ. Νικολάου - Μαρίνος.

ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (Τάκης Σπυρόπουλος): Δεληγιάννης, Δεδεμπίλης, Λεοντής (Χρυσός), Γούσιας, Παυλίδης, Κουβούσης, Γραμματικόγιαννης, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Τριανταφύλλου (Κιούσης), Μπρέλος (Δημόπουλος).

ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Σταύρος Γιαννακης): Τρίκας, Τουζούν (63' Καρκαντελίδης), Ελευθεριάδης, Ντούκα, Καραγιάννης, Κουτσαυλής, Νερούτσος, Ματσούκας, Λαλανίτης (63' Γ. Τσάλας), Μιχαηλίδης (73' Ντούνας), Ν. Τσάλας (73' Μπανάσιος).

Επιστροφή