Βρώμα και δυσωδία επικρατεί στη Δημοτική Αγορά της Χαλκίδας

Βρώμα και δυσωδία επικρατεί στη Δημοτική Αγορά της Χαλκίδας
27 Αυγούστου 2019, 08:46
A+ A-
Μέσα στην καρδιά της πόλης έχει δημιουργηθεί εστία σκουπιδιών!.

Αφόρητη παραμένει η κατάσταση στην Δημοτική Αγορά της Χαλκίδας και αναγνώστης του egnomi.gr επισημαίνει -εκτός των άλλων- την ζημιά που κάνει στην εικόνα της πόλης σε όσους την επισκέπτονται.

Όπως επισημαίνει , μήνα Αύγουστο, πολλοί είναι αυτοί που έχουν επιλέξει να κάνουν διακοπές ή να έρθουν εκδρομή στη Χαλκίδα και κάνοντας την βόλτα τους στην πόλη αντικρίζουν τριτοκοσμικές εικόνες στην ιστορική αγορά της, που δεν λειτουργεί και έχει εξελιχθεί σε εστία σκουπιδιών.

Δεκάδες κάδοι απορριμμάτων, τα ...ζουμιά να τρέχουν στο δρόμο και στα πεζοδρόμια, η μπόχα να είναι αφόρητη η εικόνα (από αισθητικής πλευράς) άθλια, συνθέτουν ένα σκηνικό επικίνδυνο για την δημόσια υγεία και προσβλητικό για την εικόνα της πόλης και των κατοίκων της.   

 

Επιστροφή