Έφτασε μέχρι τα βάθη της Μογγολίας ο Χαλκιδέος Γιώργος Δεϊμέζης
Ο Χαλκιδέος συνταξιούχος ηλεκτρολόγος Γιώργος Δεϊμέζης έχει γίνει γνωστός στην κοινωνία της Χαλκίδας ως "Αλυκάρχης", αφού αποτελεί τον πιο παλιό και πιο πιστό θαμώνα της πλαζ των Αλυκών Δροσιάς, στην οποία κάνει μπάνιο χειμώνα-καλοκαίρι, παίζει ρακέτες, διοργανώνει εκδηλώσεις κοπής πίτας κλπ.
Επίσης, είναι γνωστός για τα ταξίδια του, αφού έχει ταξιδέψει με τη μοτοσικλέτα του, αλλά και με άλλα μεταφορικά μέσα στα πέρατα του κόσμου. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Μογγολία και τροφοδοτεί με φωτογραφικό υλικό τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Στα στιγμιότυπα, που δανείστηκε το egnomi.gr από το facebook, βλέπετε τον Γιώργο Δεϊμέζη στην έρημο Κόμπι της Μογγολίας, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό ταξίδι, με τζιπ 4Χ4, καμήλες, αλλά και με τα πόδια, σε ορισμένα κομμάτια της διαδρομής.






















