Δύο δίχρονα παιδάκια διασωληνωμένα ύστερα από πτώση
Δύο παιδάκια ηλικίας 2 χρόνων τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στην εντατική του νοσοκομείου της Κρήτης, ύστερα από πτώση από μεγάλο ύψος.
Το ένα παιδάκι τραυματίστηκε, όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που διαμένει με την οικογένειά του. Στο σημείο έσπευσε αμέσως το ΕΚΑΒ και μετέφερε το παιδί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Το άλλο περιστατικό αφορά ένα παιδάκι πάλι 2 χρόνων, το οποίο έπεσε από καρέκλα και χτύπησε στο κεφάλι. Και τα δύο παιδάκια υπέστησαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύονται στην εντατική.
Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Ιωάννης Τασσόπουλος αναφέρθηκε στα δύο αυτά σοβαρά περιστατικά τονίζοντας ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και μάλιστα όταν αφορά τη φύλαξη μικρών παιδιών.


















