ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Εκανε τη ρελάνς και απέκτησε τον Ακη Καλοχωρίδη
Τον έμπειρο μέσο Άκη Καλοχωρίδη ενέταξε στο δυναμικό του ο Ηρακλής Ψαχνών, με τη διοίκηση του «ροπαλοφόρου» να κάνει τη ...ρελάνς και να ντύνει στα «πράσινα» τον πρώην αρχηγό του Απόλλωνα Ερέτριας.
Ο Καλοχωρίδης έμεινε ελεύθερος πριν από δύο εβδομάδες από τον Απόλλωνα Ερέτριας και επικρατέστερος προορισμός του φάνταζε ο ΑΟ Χαλκίς, με τον οποίο είχαν ξεκινήσει συζητήσεις.
Ομως, ο Ηρακλής έκανε το κόλπο γκρόσο και απέκτησε τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο ανακοίνωσε κι επίσημα ανήμερα της Αγίας Παρασκευής (26/7).
Είναι γεγονός ότι όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μεταγραφική σιγή ασυρμάτου από πλευράς Ηρακλή Ψαχνών, αλλά οι φίλοι της ομάδας ευελπιστούν ότι η απόκτηση του Καλοχωρίδη θα αποτελέσει την απαρχή για τη δημιουργία ενός δυνατού ρόστερ και την ερχόμενη σεζόν.
Ο Καλοχωρίδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για όσους παρακολουθούν το τόπι στην Εύβοια.
Κατάγεται από τη Βόρεια Ελλάδα και αγαπάει τον ΠΑΟΚ, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί στα Λουκίσια (μεταγραφή από το Κυριάκι Βοιωτίας το 2012), στην Τριάδα, στην Αυλίδα και στον Απόλλωνα Ερέτριας, πριν τον κάνει δικό του ο Ηρακλής Ψαχνών.
Στα 5 χρόνια που έπαιξε στην Α' ΕΠΣΕ, έλειψε ελάχιστα. Συνολικά οι συμμετοχές του στην κατηγορία αυτή είναι 145. Δηλαδή, ήταν απών μόνο σε ένα ματς από κάθε σεζόν!. Ο Καλοχωρίδης, που πέτυχε και 34 γκολ αυτές τις 5 περιόδους, ήταν ο μόνος παίκτης που συμμετείχε και με τις δυο αποστολές της Μικτής Εύβοιας Regions στις ευρωπαϊκές εξορμήσεις της στη Σλοβενία και την Ουαλία.
Φέρνει και γνωστό επιθετικό
Οι "ροπαλοφόροι" έχουν κι άλλη μια μεταγραφή στα "σκαριά". Πρόκειται για επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα, που έχει ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας και η διοίκηση του Ηρακλή βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία μαζί του.





















