Έβαζε αγγελίες και διαφήμιζε την πώληση λαθραίων ποτών 32χρονος

Έβαζε αγγελίες και διαφήμιζε την πώληση λαθραίων ποτών 32χρονος
17 Ιουνίου 2019, 10:02
A+ A-
Βρέθηκαν στην κατοχή του πάνω από 2000 μπουκάλια με λαθραία ποτά.

Συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας 32χρονος Έλληνας, για λαθρεμπορία. Ο συλληφθείς εντοπίστηκε τη στιγμή που επιχειρούσε να πουλήσει λαθραία ποτά, τα οποία είχε στο αυτοκίνητό του, το οποίο κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 281 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Επίσης, σε χώρο που χρησιμοποιούσε είχε τοποθετήσει ένα κοντέινερ, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες 1.980 αδασμολόγητες φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 32χρονος με αναρτήσεις στο Facebook και σε ιστοσελίδες αγγελιών, επιδίωκε την προσέλκυση υποψήφιων αγοραστών, διαφημίζοντας την πώληση των αλκοολούχων ποτών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Τα λαθραία ποτά θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Επιστροφή