Έχασε την μητέρα του ο διευθυντής της Φυλακής Χαλκίδας Σπύρος Αθανασίου

Έχασε την μητέρα του ο διευθυντής της Φυλακής Χαλκίδας Σπύρος Αθανασίου
6 Ιουνίου 2019, 18:57
A+ A-
Το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου η κηδεία της, στην Αμάρυνθο.

Ημέρα θλίψης είναι η σημερινή για τον διευθυντή της Φυλακής Χαλκίδας Σπύρο Αθανασίου, καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα του Καλλιόπη, σε ηλικία 84 ετών.

Η κηδεία της εκλιπούσης θα γίνει στις 11 το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου, στον ιερό ναό Ευαγγελίστριας Αμαρύνθου. Στην τελευταία της κατοικία θα την συνοδέψουν τα παιδιά της, τα εγγόνια της και οι υπόλοιποι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας.

Ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης εξέδωσε το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης της Φυλακής Χαλκίδας.

Σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη της και να παραστεί στην κηδεία της αντιπροσωπεία μελών του Σωματείου.   

Επιστροφή