Επτά έργα στην Εύβοια με προϋπολογισμό 6 εκατομμύρια ευρώ

Επτά έργα στην Εύβοια με προϋπολογισμό 6 εκατομμύρια ευρώ
11 Ιουνίου 2019, 17:52
A+ A-
Υπέγραψε τις σχετικές συμβάσεις ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η υλοποίηση των έργων που
χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας
Στερεάς Ελλάδας
, έπειτα από την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.

Πρόκειται για 20 έργα συνολικού προϋπολογισμού που αγγίζει τα 19 εκατομμύρια ευρώ. Από τα έργα αυτά τα επτά θα υλοποιηθούν στην Εύβοια και έχουν προϋπολογισμό περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για τα παρακάτω έργα:

  • Έργα διευθέτησης Σαρανταποτάμου προϋπολογισμού 2.200.000 ευρώ.
  • Συνολική βελτίωση και ανάπλαση της παραλιακής δημοτικής οδού και της έμπροσθεν αυτής διαμορφωμένης ζώνης στον οικισμό Μαρμαρίου,  προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ. 
  • Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας 400.000 ευρώ.
  • Διαμόρφωση παραλία Ν. Αρτάκης – Τμήμα μεταξύ των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Μ. Μπότσαρη, προϋπολογισμού 527.000 ευρώ.
  • Σήμανση Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου Ν. Ευβοίας για τα έτη 2018-2019, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.
  • Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού κόμβων οδικού δικτύου Ν. Εύβοιας για τα έτη 2018-2019 προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. 
  • Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου Βοιωτικής Ακτής Ν. Εύβοιας, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ

Επιστροφή