Ο Γιώργος Ακριώτης σε έκθεση μαθητών των ΕΠΑΛ Χαλκίδας

Ο Γιώργος Ακριώτης σε έκθεση μαθητών των ΕΠΑΛ Χαλκίδας
16 Μαΐου 2019, 11:50
A+ A-
Συνεχάρη μαθητές και εκπαιδευτικούς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Την έκθεση «Τα ΕΠΑΛ της Χαλκίδας Δημιουργούν» που υλοποιείται σε συνεργασία με το Εργαστηριακό Κέντρο Χαλκίδας επισκέφτηκε ο βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης, την Τρίτη 14 Μαΐου, στο Κόκκινο Σπίτι.

Μαθητές και Εκπαιδευτικοί παρουσιάζουν τα έργα που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και αναδεικνύουν το σύγχρονο ρόλο που επιτελούν τα Επαγγελματικά Λύκεια.

Όλα τα εκθέματα που παρουσιάζονται είναι το αποτέλεσμα της δημιουργικότητας και του συνεργατικού πνεύματος που χαρακτηρίζει τη μαθησιακή διαδικασία στα ΕΠΑΛ.

Ο κ. Ακριώτης συνομίλησε και συνεχάρη μαθητές και εκπαιδευτικούς για το έργο τους και δήλωσε ότι από τη θέση του θα συνεχίζει έμπρακτα να υποστηρίζει το χώρο που υπηρέτησε άλλωστε όλα τα προηγούμενα χρόνια ως καθηγητής στην Τεχνική Εκπαίδευση.

Επιστροφή