ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ: Μετα...πασχαλινές τιμωρίες

ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ: Μετα...πασχαλινές τιμωρίες
2 Μαΐου 2019, 17:30
A+ A-
Εξω και τη νέα σεζόν ο Κώστας Αγγελάκης του Λήλα  

 

Συνήθως μετά το Πάσχα δεν υπήρχε ποινολόγιο από την ΕΠΣ Εύβοιας, αλλά φέτος έγιναν αγώνες τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά την Ανάσταση έπεσαν και οι καμπάνες για όσους αποβλήθηκαν.

Μάλιστα, ο Κώστας Αγγελάκης του Λήλα θα εκτίσει όλη την ποινή του στη νέα σεζόν, αφού τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές (θα του απομείνουν δύο), όπως και ο Αναστασιάδης της Αιδηψού (θα του μείνει υπόλοιπο μια αγωνιστική).

Οι ποινές που επιβλήθηκαν είναι:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΑΓΩΝ/ΚΕΣ
ΜΑΥΡΟΥΤΣΙΚΟΣ Ι.Φ.  ΩΡΕΟΙ  1
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Κ.  ΛΗΛΑΣ 4
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Β.Γ.  ΑΙΔΗΨΟΣ 3

 

Eπίσης, ποινή αυστηρής επίπληξης επιβλήθηκε στον προπονητή του Ολυμπου Παναγιώτη Κοντογιάννη και στον πρόεδρο της Σκεπαστής Γιάννη Βάγια, ενώ συνεχίζεται η επιβολή προστίμου 100 ευρώ στην Καστέλλα γιατί δεν είχε δηλώσει πιστοποιημένο προπονητή, σύμφωνα με τον Κ.Α.Π. και τον Κανονισμό προπονητών, στον αγώνα με το Λήλα.

Επιστροφή