Οι γονείς 13χρονου μαθητή αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του

Οι γονείς 13χρονου μαθητή αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του
20 Απριλίου 2019, 13:55
A+ A-
Το άτυχο παιδί τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο και είναι εγκεφαλικά νεκρό.

Την γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, για να σωθούν κάποιοι άνθρωποι από την μεταμόσχευση, πήραν οι γονείς του 13χρονου μαθητή της 1ης Γυμνασίου, από την Πρέβεζα.  

Ο άτυχος μαθητής, αργά το απόγευμα της Πέμπτης 18 Απριλίου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο κοντά στο σπίτι του, στην οδό Λασκαράτου στην Πρέβεζα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Το παιδί νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χατζηκώστα και οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς, το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, ότι το αγόρι είναι εγκεφαλικά νεκρό. 

Μέσα στον πόνο τους, οι δύσμοιροι γονείς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του άτυχου παιδιού, προκειμένου να δώσουν ζωή σε ανθρώπους οι οποίοι χωρίς μεταμόσχευση οργάνου είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν.

 

Επιστροφή