ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ-ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Κέρδισαν και περιμένουν την απόφαση της ΕΠΟ
Στο ...περίμενε είναι Δοξα Προκοπίου και Ενωση Ιστιαίας μια αγωνιστική πριν λήξει το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας Εύβοιας.
Αναμένουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την τύχη του αγώνα μεταξύ τους, ο οποίος είχε διακοπεί, επειδή πέτρα που πέταξε φίλαθλος της Ιστιαίας τραυμάτισε παίκτη του Προκοπίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρμόδια επιτροπή πιθανότατα θα ανακοινώσει την απόφαση την επόμενη βδομάδα, που θα έχει γίνει και η τελευταία αγωνιστική.
Πρωτόδικα από την Π.Ε. της ΕΠΣΕ έχει επιβληθεί μηδενισμός της Ιστιαίας και αφαίρεση 3 βαθμών από τη βαθμολογία του τρέχοντος πρωταθλήματος.
Με αυτή την ετυμηγορία η Δόξα είναι πρώτη στη βαθμολογία και την Κυριακή που γίνεται η τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τον ουραγό Αγιο. Φυσιολογικά και αν δεν αυτοκτονήσει αναμένεται να νικήσει και αν η απόφαση από το Οργανο της Ομοσπονδίας είναι θετική για τους Προκοπιανούς θα γιορτάσουν και την επάνοδό τους στους "μεγάλους".
Αν, όμως, δεν έχει ανακοινωθεί η απόφαση θα συνεχίσουν στην αναμονή και την αγωνία, όπως είναι τώρα και η Ιστιαία που περιμένει να βγει υπέρ της η απόφαση και να πανηγυρίσει αυτή στο τέλος την άνοδο.
Την Κυριακή κέρδισαν και οι δυο ομάδες. Δείτε πώς...
ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ-ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ 5-0
Ενας πρώην παίκτης του Ακράτητου Κεχριών, με τον οποίο αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ, ο Βαλάντης Αλεξίου ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 36', αλλά δεν έβαλε άλλο γκολ...
Συνέχισαν στο β' 45λεπτο, ο Γιάννης Κουτσουφλάκης (46'), ο καταγόμενος από τις Κεχριές Γιώργος Τσούπρος (57'), ο Θανάσης Μορφούλης (75') και ο 17χρονος Γιάννης Σεγκούνας που έκλεισσε το σκορ στο 85'.
Διαιτησία: Καλαμάτας, Παππάς-Μπακατσέλος.
ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ: Αλατζάς, Γιω. Μορφούλης, Κεχαγιάς, Τσιπτσής (63′ Κανελλόπουλος), Καλλάης (57′ Θαν. Μορφούλης), Γ. Τσούπρος, Αγγελόπουλος, Μάλλιαρης, Κουτσουφλάκης (65′ Παπατσούλης), Χρυσοβ. Αλεξίου, Σοφούλης (57′ Σεγκούνας).
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ: Γιαννιός, Αχματιώτης, Δούκας, Χατζηλέρης, Σκοπελίτης, Κοντογιάννης (63′ Α. Αλεξίου), Κοντάκης, Τσούπρος, Δ. Τσαμούρας, Γιαννακάρας, Σταμογιάννης.
ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ 1-0
Στο γήπεδο Κεχριών εξέτισε τη 2η αγωνιστική της τιμωρίας γηπέδου της η Ιστιαία και κέρδισε το δυνατό Ερμή με ένα γκολ που πέτυχε στο 9' ο πρώτος σκόρερ του ομίλου (με 23 γκολ) Θανάσης Δήμου.
Στο 80' αποβλήθηκε ο δεύτερος σκόρερ (11 γκολ) της Ιστιαίας, Ελτον Μπερμπεράι επειδή εξύβρισε τα θεία, όταν έχασε την μπάλα σε δική του προσπάθεια.
Διαιτησία: Φώτης Θεοδώρου, Γ. Δημητρίου (από άλλο Σύνδεσμο)-Γ. Αντωνίου
ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Μουρίδης, Καλιβάτσι, Εμλαζάι, Παπανδρέου, Σπ. Τριανταφύλλου, Θ. Τριανταφύλλου, Σπ. Τσώνος (60′ Σταματόπουλος), Αχιλ. Δαρζέντας (90′ Αρσενόπουλος), Δήμου, Μπερμπεράι, Πετής.
ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ: Τζαφέρος, Κανδιάς, Τσουπεής, Δασκαλόπουλος, Καρράς (78′ Κοτρώνης), Λιάσκος, Σοφρώνης, Μπουζάλας (55′ Μπαϊμπάκης), Ανδρίτσος, Τσούρτης, Ραβανός.




















