Στο Βερολίνο δέκα δικηγόροι της Χαλκίδας

Στο Βερολίνο δέκα δικηγόροι της Χαλκίδας
7 Απριλίου 2019, 09:45
A+ A-
Στο πλαίσιο προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης.

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης των 10 Δικηγόρων-μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας, που βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Βερολίνο της Γερμανίας , στο πλαίσιο της υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος Erasmus plus, με κωδικό σχεδίου 2018-1-EL01-KA102-046730 και τίτλο: «ΙΝ.TO.LAW. ΙΝnovative management TOols of European LAW firms».

Βασικό θέμα της κατάρτισης, είναι τα καινοτόμα εργαλεία διοίκησης των δικηγορικών εταιρειών στην Ευρώπη. Οι καταρτιζόμενοι πραγματοποίησαν την εισαγωγική κατάρτιση, ενώ τις επόμενες ημέρες πρόκειται να πραγματοποιηθούν επισκέψεις μελέτης σε δικηγορικές εταιρείες, στο Υπουργείο δικαιοσύνης και σχετικές με το αντικείμενο κατάρτισης, πολιτιστικές επισκέψεις.

 Αρωγός  και συμπαραστάτης στην ποιοτική υλοποίηση του χρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. εγκριθέντος σχεδίου, το οποίο αποτελεί το πρώτο που υλοποιείται από φορέα του  Νομικού κλάδου της χώρας, είναι το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών-Εθνικός Φορέας διαχείρισης  των προγραμμάτων Erasmus + στην Ελλάδα.

Επιστροφή