ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας γυρνάει σε σκοτεινές περιόδους

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας γυρνάει σε σκοτεινές περιόδους
1 Απριλίου 2019, 09:06
A+ A-
Σχόλιο του πρώην βουλευτή και υπουργού για την υποψηφιότητα Κόκκαλη στην ευρωβουλή.

Ο  Ευβοιώτης πρ. Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος ήταν  προσκεκλημένος στην απογευματινή ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΙ και της δημοσιογράφου Χριστίνας Βίδου, με την οποία συνομίλησε για θέματα της επικαιρότητας.

Αρχικά επισήμανε ότι  η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος είναι κακή για τον τόπο και κυρίως για την οικονομία μας και στην συνέχεια αναφέρθηκε αναλυτικά στα θέματα της επικαιρότητας.

Για την Α΄ κατοικία ανέφερε, ότι η κυβέρνηση έκανε μια πολύ μεγάλη υποχώρηση, διότι όπως σχολίασε: « Είχε βάλει τις προσδοκίες στα ύψη και έπεσε από την κορυφή του Έβερεστ, στους πρόποδές του.

Οι περισσότεροι πλέον δανειολήπτες δεν προστατεύονται, γιατί πλέον η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει ρήξεις. Διότι όταν μπορούσε δεν διασφάλισε τα αναγκαία που έπρεπε με πρώτιστο το τραπεζικό σύστημα.»   

Ο πρ. Υπουργός αναφέρθηκε, στην υψηλή ανεργία που πλήττει την περιοχή του νομού Ευβοίας  και στα λουκέτα μεγάλων επιχειρήσεων στην περιοχή μας. Πρότεινε ως ένα άμεσο μέτρο ανακούφισης των επιχειρήσεων την μείωση των φόρων, όπου θα δώσει μία ώθηση στην οικονομία.

Τόνισε ότι η ΛΑΡΚΟ Α.Ε είναι έτοιμη να κλείσει, η κυβέρνηση αρνείται να βάλει έναν στρατηγικό επενδυτή, η κυβέρνηση το κάνει αυτό γιατί είναι αιχμάλωτη των αντιλήψεων της και των αγκυλώσεων που ακολουθεί.

Για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε κυρίως στην υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη,τονίζοντας ότι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ της ρήξης και της προστασίας του φτωχού, σήμερα με την παρουσίαση του κ. Κόκκαλη είναι η υποστήριξη του κεφαλαίου και της διαπλοκής και κατέληξε λέγοντας:

« Η επικοινωνιακή προώθηση του Πέτρου Κόκκαλη, στις πρώτες γραμμές του ευρωψηφοδελτίου, σημαίνει την συμμαχία του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ με όλους εκείνους που ενέπλεξαν την χώρα στην διαπλοκή και στην διαφθορά. Ο κ. Τσίπρας, στην προσπάθειά του να διασωθεί θυσιάζει, αρχές και αξίες, και επιστρέφει την χώρα σε σκοτεινές περιόδους.»   

Επιστροφή