Κρεμάστηκε μία ημέρα μετά το χαμό της γυναίκας του 55χρονος ταξιτζής
Μία ιστορία αγάπης, με τραγικό τέλος, που θυμίζει σενάριο από κινηματογραφική ταινία, βιώνουν οι κάτοικοι ενός χωριού στην Μυτιλήνη, με πρωταγωνιστή έναν 55χρονο ταξιτζή, ο οποίος δεν άντεξε το χαμό της γυναίκας του και αυτοκτόνησε!
Η άτυχη γυναίκα έχασε την μάχη με την επάρατη ασθένεια και άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή 15 Μαρτίου. Μία μέρα αργότερα την ακολούθησε στον τάφο ο άντρας της.
Ο 55χρονος ταξιτζής δεν μπόρεσε να αντέξει ότι έχασε για πάντα την γυναίκα που αγαπούσε και έβαλε τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό, λίγη ώρα μετά την κηδεία της.
Οι κάτοικοι του χωριού είναι συγκλονισμένοι από τη εξέλιξη αυτή, αφού βιώνουν μία απίστευτη τραγωδία με το χαμό δύο συγχωριανών τους, που ήταν πολύ αγαπητοί από όλους.



















