Αναβαθμίζεται το Κέντρο Λυμάτων Χαλκίδας

Αναβαθμίζεται το Κέντρο Λυμάτων Χαλκίδας
9 Μαρτίου 2019, 14:00
A+ A-
Υπέγραψε σύμβαση με τους εργολάβους ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ (φωτό).

Σύμβαση για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο υποδομής, όπως είναι η Αναβάθμιση του Κέντρου Λυμάτων Χαλκίδας, υπογράφηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Μαρτίου στα γραφεία της ΔΕΥΑ Χαλκίδας.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 2.450.000 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), τη σύμβαση του οποίου υπέγραψαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χαλκίδας Αναστάσιος Μάζης και οι εκπρόσωποι της Ένωσης Οικονομικών Φορέων με την επωνυμία ΜΥΒΑ Α.Ε. (Ιωάννης Τρουβάς) και ΕΡΓΟΤΕΜ Α.Τ.Ε.Β.Ε. (Δημήτριος Σακέλλιος).

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η αναβάθμιση του Κέντρου Λυμάτων και συγκεκριμένα η προμήθεια και εγκατάσταση του απαιτούμενου εξοπλισμού, καθώς επίσης τα απαιτούμενα συμπληρωματικά δομικά έργα και ο πλήρης καθαρισμός και εξωραϊσμός των δομικών στοιχείων, στα οποία θα εγκατασταθεί ο εξοπλισμός.

Το έργο χρηματοδοτείται από Ταμείο Συνοχής και από εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, περιλαμβάνονται δε σε υποέργο “Έργα συλλογής, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων Βασιλικού, Αγίου Νικολάου και Ν. Λαμψάκου”, που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με απόφαση του Περιφερειάρχη την 1-8-2017.

Επιστροφή