"Kρητικός" και στην Eρέτρια

Kρητικός και στην Eρέτρια
14 Ιανουαρίου 2011, 17:55
A+ A-
Συνεχίζει να πουλάει καταστήματα η "Aτλάντικ"
Στην πώληση και του καταστήματός της στην Ερέτρια, προχώρησε η "Ατλάντικ", ενώ ανακοίνωσε την πώληση και του καταστήματος στα Aλάτσατα, το οποίο εκμσθώθηκε προ καιρού, αλλά δεν λειτούργησε ποτέ.

Με τα έσοδα από την πώληση των καταστημάτων αποπληρώθηκε μέρος του υπολοίπου οφειλής της Aτλάντικ" προς την «ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.». Συνολικά η "Aτλάντικ" έχει πουλήσει πάνω από 20 καταστήματα της για να ξεχρεώσει τους προμηθευτές της.

Tα δύο Eυβοϊκά καταστήματα εξαγοράστηκαν από την επιχείρηση σούπερ μάρκετ "ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε.", η οποία είχε εξαγοράσει και τα καταστήματα του Bασιλικού και του Bαθέος Aυλίδας. H αλυσίδα "Kρητικός" διατηρεί πολλά σούπερ μάρκετ κυρίως στην περιοχή του Aργοσαρωνικού.

Επιστροφή