ΜΙΚΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Κληρώθηκαν με Αχαΐα και Βοιωτία
Εγινε πριν από λίγο η κλήρωση των αγώνων της 2ης φάσης των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14 και Κ16.
Στην 2η φάση της διοργάνωσης, οι συμμετέχουσες ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ζώνες, του Βορρά (1ος, 2ος, 3ος, 4ος, 5ος και 6ος όμιλος) και του Νότου (7ος, 8ος, 9ος,10ος και 11ος όμιλος) και θα δώσουν απλούς αγώνες.
Την ΕΠΣ Εύβοιας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών Ομάδων Νίκος Δάφνης (φωτό κάτω).

Η Εύβοια που αναδείχθηκε πρώτη και στις δυο κατηγορίες θα αντιμετωπίσει τις δεύτερες του 8ου ομίλου στην έδρα της (Ενωσιακό γήπεδο στο Πέι Δοκού) την Τετάρτη 6 Μαρτίου.
Αντίπαλος της Μικτής Κ-14 (Παίδες) θα είναι η αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Αχαΐας η οποία στην Α' φάση είχε απολογισμό 4 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, ενώ πέτυχε 19 γκολ και δέχθηκε 7. Τα αποτελέσματά της ήταν: Με Βοιωτία (1η) 3-5 εντός και 0-0 εκτός. Με Αιτωλοακαρνανία 1-0 εκτός και 2-1 εντός. Με Φωκίδα 6-1 εντός και 7-0 εκτός.
Στους άλλους αγώνες της κατηγορίας (Κ14) που ανέδειξε η κλήρωση, τα ζευγάρια είναι: ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΗΛΕΙΑ και ΒΟΙΩΤΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ.
Αντίπαλος της Μικτής Κ-16 (Νέοι) θα είναι η αντίστοιχη ομάδα της γειτονικής μας ΕΠΣ Βοιωτίας η οποία είχε απολογισμό 3 νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες, ενώ πέτυχε 7 γκολ και δέχθηκε 6. Τα αποτελέσματά της ήταν: Με Αχαΐα (1η) 1-1 εντός και 1-2 εκτός. Με Αιτωλοακαρνανία 0-2 εκτός και 2-1 εντός. Με Φωκίδα 1-0 εντός και 2-0 εκτός.
Στους άλλους αγώνες της κατηγορίας (Κ16) που ανέδειξε η κλήρωση, τα ζευγάρια είναι: ΛΑΚΩΝΙΑ-ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΗΛΕΙΑ-ΑΡΓΟΛΙΔΑ και ΑΧΑΪΑ-ΦΘΙΩΤΙΔΑ.
Θυμίζουμε ότι η Εύβοια τερμάτισε, στον όμιλό της πρώτη και αήττητη (5 νίκες, μια ισοπαλία) τόσο στους Νέους (Κ16), με 5 νίκες, μια ισοπαλία και γκολ 13-2, όσο και στους Πάιδες (Κ14) με 4 νίκες δυο ισοπαλίες και γκολ 19-3. Οι ομάδες που αντιμετώπισε ήταν η Θεσσαλία, η Φθιώτιδα και η Ευρυτανία.



















