ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: Εικόνες από τον αγωνιστικό χώρο και την κερκίδα

18 Φεβρουαρίου 2019, 19:30
A+ A-
Στο 1-1 ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Τη Θύελλα Καμαρίου (από τη Σαντορίνη) αντιμετώπισε το μεσημέρι της Κυριακής ο ΑΟ Χαλκίς στο Δημοτικό Στάδιο, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει (σκορ 1-1) και πλέον η ομάδα της Εύβοιας βρίσκεται σε δυσχερή θέση όσον αφορά την παραμονή της στη Γ' Εθνική.

Η γενική είσοδος ήταν 5 ευρώ, κόπηκαν περισσότερα από 100 εισιτήρια, έστω αυτοί οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο προσπάθησαν να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά το ...φινάλε δεν ήταν το αναμενόμενο.

Στον αγωνιστικό χώρο οι μάχες ήταν σκληρές, καθώς και οι δύο ομάδες καιγόντουσαν για τη νίκη (περισσότερο η Χαλκίδα), ενώ στην κερκίδα το «παρών» έδωσαν πολλά γνωστά πρόσωπα του ποδοσφαίρου.

Στο Στάδιο βρέθηκε και ο φακός του egnomi.gr  και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ.

 

Επιστροφή