ΧΑΛΚΙΔΑ: Έφυγε από την ζωή ο Βίκτωρας Δαμιανίδης
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 83 ετών, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, ο Χαλκιδέος επιχειρηματίας Βίκτωρας Δαμιανίδης, ο οποίος υπήρξε επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Εύβοιας "Οι Κομνηνοί".
Ο Βίκτωρας Δαμιανίδης ήταν ιδρυτικό μέλος τους Συλλόγου, διετέλεσε πρόεδρος την περίοδο 1993-1995 και υπήρξε η μορφή που συνέδεε το παρόν με το μέλλον του Συλλόγου.
Ο Σύλλογος Ποντίων Εύβοιας τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανακοίνωση, η οποία ολοκληρώνεται με μία φράση στα Ποντιακά: "Καλόν Παράδεισο Πρόεδρε, αείμνεστος θ' απεμέντς.!"
Επίσης, σε ένδειξη πένθους δεν θα γίνουν τα μαθήματα χορού στα τμήματα του συλλόγου για αυτή την εβδομάδα.

Εκτός όλων των άλλων, ο εκλιπών υπήρξε και άριστος οικογενειάρχης. Με την σύζυγό του απέκτησαν δύο παιδιά, τα οποία τους χάρισαν και εγγόνια. Η κόρη του Μπέτυ είναι παντρεμένη με τον γνωστό Χαλκιδέο καθηγητή Φώτη Κοντομίχαλο.
Ο γιος του Αλέξης (στο στιγμιότυπο κάτω πατέρας και γιος σε πρόσφατη φωτογραφία), γνωστός και για την συμμετοχή του σε Συλλόγους Εφέδρων Αξιωματικών και καταδρομέων, είναι παντρεμένος με την Εύα Αρμούτση.
Η κηδεία του Βίκτωρα Δαμιανίδη θα γίνει την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας (Δοκός).



















