ΦΡΙΚΗ: Διέρρηξε γραφείο τελετών και ασέλγησε σε νεκρή γυναίκα

ΦΡΙΚΗ: Διέρρηξε γραφείο τελετών και ασέλγησε σε νεκρή γυναίκα
3 Φεβρουαρίου 2019, 16:51
A+ A-
Στο δικαστήριο υποστήριξε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.

Ένας 23χρονος άντρας καταδικάστηκε την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου σε έξι χρόνια κάθειρξης για ασέλγεια ενός πτώματος σε ένα γραφείο τελετών, το οποίο υποστήριξε ότι διέρρηξε για να κλέψει, όντας υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.

«Τα αδικήματα που διαπράξατε είναι ενάντια σε κάθε έννοια ανθρώπινης ευαισθησίας» τόνισε ο δικαστής του δικαστηρίου του Μπέρμιγχαμ, ανακοινώνοντας την ετυμηγορία του εις βάρος του Κασίμ Κουράμ, 23 ετών.

Ο δικαστής, κατά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας επισήμανε: " Δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να βρω παρόμοια υπόθεση, Είναι δύσκολο να διανοηθεί κανείς μεγαλύτερη στέρηση αξιοπρέπειας για όσους έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ο 23χρονος δεν αρνήθηκε ότι συνουσιάστηκε με ένα πτώμα, στις 11 Νοεμβρίου, στον νεκροθάλαμο ενός γραφείου τελετών στο Μπέρμιγχαμ. Ίχνη DNA του Κουράμ βρέθηκαν στο πτώμα μιας γυναίκας, η ταυτότητα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε για νομικούς και ανθρωπιστικούς λόγους.

Η σορός της γυναίκας βρέθηκε έξω από το φέρετρο, στο πάτωμα. Ο Κουράμ, ο οποίος είχε επίσης βεβηλώσει εννέα φέρετρα στο νεκροτομείο, παραδέχτηκε ότι εισήλθε με σκοπό να διαπράξει κλοπή.

Ωστόσο, υποστήριξε ότι είχε καταναλώσει βότκα και βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να προβεί στην ασέλγεια πάνω στο πτώμα της άγνωστης σε αυτόν γυναίκας.

Επιστροφή