Εξω από τον τελικό και οι Νέοι της Μικτής Ζώνης

5 Απριλίου 2015, 17:15
A+ A-
Νίκησαν πάλι οι Βόρειοι την ομάδα της Κεντρικής Ελλάδας

Ούτε η ομάδα Νέων της Κεντρικής Ζώνης κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό αγώνα των Νέων. Η ομάδα της βόρειας ζώνης, επικράτησε της κεντρικής με σκορ 2-0, στον πρώτο ημιτελικό της κατηγορίας του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Τα γκολ της νικήτριας ομάδας σημείωσαν οι Ζυγκερίδης (53΄) και Ιωσηφίδης (72΄).

Με την ομάδα της Κεντρικής Ζώνης, που είχε στον πάγκο της τους Χαλκιδέους Παναγιώτη Τοκπασίδη και Σταύρο Μαστραντωνά, αγωνίστηκαν σε όλο το  ματς ο Χιώτης (ΑΕ Ληλαντίου) με τον Νικολάου (Ερμήλιος Ανθηδώνος) και τον Μαυρούτσικο (ΑΟ Ωρεών). Αλλαγή μπήκε ο Φτούλης (Ερμήλιος Ανθηδώνος). Στον πάγκο έμειναν ο Τσεκούρας (ΑΟ Χαλκίς) και ο Κικίδης (Βατώντας).

Νέοι – 1η ζώνη (βόρεια): Τσιφτσής, Χατζηχρήστου, Κιλιμτσίδης (60΄ Τσιότρας), Τσιλιακίδης (79΄ Μελιόπουλος), Μπαξεβάνος, Πέιος, Ιωσηφίδης, Διαμαντής (46΄ Ιωάννου), Ζυγκερίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηιωαννίδης
Αναπληρωματικοί: Κωνσταντινίδης, Τσιότρας, Μελιόπουλος, Κελετζης, Τενεκές, Παπουτσίδης, Ιωάννου

Νέοι – 2η ζώνη (κεντρική): Χιώτης, Βλάχος, Νικολάου, Μαυρούτσικος, Μερεντίτης (73΄ Φτούλης), Καψάλης, Αλμπάνης, Ανδρικόπουλος (59΄ Μανιάς), Τσιατάς, Λουκάς, Κουτρουμάνης (46΄ Σαλαμούρας)
Αναπληρωματικοί: Φτούλης, Κικίδης, Τσεκούρας, Βουτσελάς, Μανιάς, Μπαμιόγλου, Σαλαμούρας

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τάσης Γιώργος, με βοηθούς τους Κόλλια Θανάση και Μωυσιάδη Θεόφιλο, ενώ καθήκοντα 4ου εκτέλεσε ο Μάντζιος Γιώργος.

Επιστροφή